вторник, 22 април 2008 г.

ВРЪБНИЦА 2008 и ВИДИМА 2008

Отлично се предсравиха състезатели на UNIVERSAL на два от най-силните шосейни пробега в България. На 19 април в София се проведе третия поред пробег "ВРЪНИЦА" като в столицата се събраха всички най-добри български бегачи. На следващия ден атлетите се срещнаха в центъра на град Севлиево, за да определят победите в шосейния пробег "ВИДИМА". Държавтана шампионка на 800м за девойки младша възраст в зала от тази година - Симона Миланова нямаше проблеми с конкуренцията и спечели, и двата старта с огромна разлика, и през двата дни подгласнички и бяха Златомира Митева(ск Черно Море - Варна) и Маринела Нинева(Дряново)
Бронзов от "ВРЪБНИЦА" и сребърен медал от "ВИДИМА" при девойките старша е равносметката за Савина Стоянчова от двете надпревари, като и в двата старта победилка стана Марина Димитрова( Локомотив 55 Го)
По една победа си разделиха Цветан Цветанов от UNIVERSAL и Денислав Димитров (Сап. Баня) Цветанов успя да победи съперника си с една десета на "ВРЪБНИЦА", но загуби в страхотна битка на финала в Севлиево. При мъжете в Севлиево стартира и специалиста в бягането на 800м Йордан Кралев(UNIVERSAL) и завърши на престижното 6 - място.
СНИМКИ ОТ СЪСТЕЗАНИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА.